Start Stars Hot News! VIDEO: Član osiguranja 50 Centa napao fotografe

VIDEO: Član osiguranja 50 Centa napao fotografe

SHARE

Jedan od članova osiguranja repera 50 Centa uhapšen je juče jer je napao nekoliko pripadnika sedme sile ispred hotela u Kopenhagenu, gde je muzičar odseo. “Uhapšen je muškarac koji je optužen za napad na dva fotografa. Nećemo objavljivati ime uhapšenog, ali mogu potvrditi da radi za 50 Centa”, izjavio je Michael Klausen, predstavnik tamošnje policije.

Nikoloj Vraa, jedan od napadnutih fotografa, izjavio je da se bojao za svoj život. Čekali su da se muzičar pojavi ispred hotela u kojem je odseo, ali tada se pojavio njegov telohranitelj i rekao okupljenim novinarima da odu.

“Nakon što je to rekao, telohranitelj me uhvatio za vrat i pokušao zadaviti. Nisam mogao disati. Uzeo mi je fotoaparat i izbrisao snimljeni materijal”, ispričao je fotograf za američke medije. Potom je osiguranje hotela ispred kojeg su bili izašlo napolje te reklo fotografima da pozovu policiju.

“Telohranitelj je na kraju uhapšen, a osim mene, napao je još dvoje ljudi. Iz policije su mi otkrili da će biti optužen za napad, pretnju i krađu”, izjavio je napadnuti fotograf Vraa.

[youtube Gwig-tafkk8]

OSTAVI KOMENTAR