227
VIDEO: Chris Brown nije grcao u suzama zbog pokojnog Michaela Jacksona već...

VIDEO: Chris Brown nije grcao u suzama zbog pokojnog Michaela Jacksona već zbog kapi za oči?!

227
SHARE

Pevač Chris Brown, koji se “proslavio” nakon što je pretukao bivšu devojku Rihannu, naljutio je nedavno obožavaoce Michaela Jacksona jer je na dodeli nagrada BET Awards u Los Angelesu priredio emocijama nabijeni performans u čast svom idolu.

[youtube Xlbnrti–8k]

Iako je Jacksonove fanove naljutilo to što smatraju da je on običan “fejker koji svoju propalu karijeru pokušava ponovno izgraditi na račun najvećeg performera koji je ikad postojao”, čini se da bi nakon ispovesti Brownovog telohranitelja mogli potpuno poludeti.

Naime, kako piše američki Us Magazine, telohranitelj pevača, koji je hteo ostati anoniman, otkrio je da je Chris pre nastupa nakapao oči kako bi mogao zaplakati i tako napuniti medijske stupce svojim “emotivnim činom”. Celu priču demantovao je predstavnik pevača koji tvrdi da su to neistine. Ipak, izvor ne odustaje od svojih tvrdnji te dodaje da je on samo jedan od svedoka koji su ga gledali dok je stavljao kapi u oči.

Podsetimo, tokom sedmominutnog nastupa, prilikom izvođenja Jacksonovog hita iz 1987. godine “Man in the Mirror”, Brown je počeo grcati u suzama. Na kraju izvedbe uplakanog Chrisa Browna tešio je stariji brat pokojnog kralja popa, Jermaine Jackson.

9 KOMENTARA

 1. Bravo jebem vam…..
  Kako vas nije sramota..
  Jeste li videli da to nije istina?
  Kako da glumi i simulora sve to,kada mu se glas gubio..Jel???
  Vise ne kupujem BRAVO..DONE WITH U!!!!!!

  • Hahahahaha, koja glupost, ma najace da nije plakao od tuge?! Je l’ ste vi gledali My supper sweet sixteen, kada je bioChris Brown?!

 2. omg!!!! ja ga bas i ne volim, alii..msm cim neko (u ovom slucaju ne msm samo na chrisa) uradi nesx dobro ili humano oni odmah nadju razlog da ga osudjuju!! cccc

 3. Strasno! Kako se samo usudjuje! Ne zasluzuje ni da peva ni jednu Michaelovu pesmu. Dovoljno se pokazao i predstavio.

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.