221
Video – Beyonce “podivljala” pod uticajem Lady Gage!!!

Video – Beyonce “podivljala” pod uticajem Lady Gage!!!

221
SHARE

00588495_000005

Dve dive, Beyonce i Lady Gaga koje naizgled nemaju mnogo zajedničkog snimile su spot za remiks zajedničke pesme Video Phone koji danas ima svoju svetsku premijeru na MTV-u!!!

Vrlo žestoki spot snimljen je u Atlanti, a u njemu su dve pevačice obučene u istu odeću i pevaju o seksi razgovoru s ljubavnikom preko video telefona. Opšti je utisak da je spot napravljen više u divljem i otkačenom stilu Lady GaGe, a ne nalikuje pomalo uštogljenim i plesnim spotovima kakve inače radi Beyonce.

Daily Mail tvrdi da je Gaga “pokvarila” Beyonce i potakla je da pokaže svoju opasniju stranu. U spotu se pojavljuje japanska ratna zastava, a obe dive, u jednom trenutku, nose bele korsete, cipele s vrtoglavim potpeticama i maske na licima. U sledećoj sekvenci Beyonce postaje sado-mazo domina i crvenom puškom preti dvojici nabildovanih muškaraca.

Ali ne pričamo puno, pogledaj spot u delu – VIDEO DANA!!!

9 KOMENTARA

  1. xD,,,sta reci…nisam ja neki fan beyonce , ali ni lady gaga ne moze da se poredi sa njom…..i ona je kao miley poznata po skandalima..xD..

  2. prvo miley uopste nije poznata po skandalima…..alo jel citas ti novine..??????A BEYONCE I LADU GAGA SU CARICEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!

  3. BEYONCE NEMA “UŠTOGLJENE ” PLESOVE…BEYONCE JE CARICA…HALO BOLAN ZAŠTO NAPADATE MILEY PUSTITE JE MALO ONA JE JOŠ UVIJEK DISNEY-eva….IMATE OVE KOJE SU MALO VIE POZNATE PO SKANDALIMA BRITNEY,LINDSAY…..

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.