198
“Videćete potpuno drugačiju Selenu Gomez u novom filmu”

“Videćete potpuno drugačiju Selenu Gomez u novom filmu”

198
SHARE

The 2013 Billboard Music Awards - Red Carpet

Glumica Jamie Chang govorila je o filmu “Ruderless” na kom sarađuje sa Selenom Gomez, otkrivši pritom da ćemo Sel videti u potpuno novom izdanju.

Govoreći o radnji filma, Chung je otkrila: “Ovo je priča iz perspektive roditelja jednog ubice, masovnog ubice. Nikad niste u prilici da čujete perspektivu tih ljudi koji se nose sa bolom, izdajom, ljutnjom i ljubavlju”, dodaje glumica. “To je stvarno interesantna ugao priče.” Govoreći o Seleni, Jamie je istakla: “Stvar je što je ona toliko talentovana, videćete njenu potpuno novu stranu. Biće krhka. To je stvarno fantastično. Film je mračan, ali ona je uvek tako divna.”

IZVOR: Life Content

15 KOMENTARA

  1. Zasto ce film da bude mracan a ona krhka?? Sta to znaci?Nadam se da nije nesto mnogo razlicito jer se ona jedva navikla i na pricu Spring Breakersa :)

    • Film se zove “Rudderless”. Mislim da je jos u fazi snimanja, samo sam cula da se Selenin lik zove Kate. Primijera je negdje u 2014. :)

  2. Aj fuj kak se zdepaala i kak je debela omg nije ni čudo što nije proglašena za najzgodniju javnu ličnost 2013 već miley i to je zasluženo ova selena ne liči ni našta ccc -.-

    • Kako si iskompleksirana, ne mogu da vjerujem! Selena je prelijepa i prezgodna, ne moras svoje komplekse lijecit na njoj. Jadno…

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.