314
Victoria Beckham: “Svi misle da sam kravetina”

Victoria Beckham: “Svi misle da sam kravetina”

314
SHARE

null

Victoria Beckham kaže kako je svesna toga da na slikama mnogim ljudima deluje vrlo odbojno pa i da je potpuno normalno ako je zovu kravom.

null

“Svi misle da sam takva kravetina. Razumem to – i ja to pomislim kad vidim svoje slike rekla je u intervjuu za Daily Star.” Victoria je i ranije govorila o tome kako nije nimalo hladna i namrgođena osoba u privatnom životu, što bi se moglo pomisliti na osnovu fotki koje stižu u javnost. Ona ističe i da pruža puno ljubavi svojoj porodici i da joj je ceo dan ispunjen druženju sa svoje četvoro dece. “Ustajem rano ujutro kako bih pomogla deci u učenju, onda ih odvezem u školu a posle ostajem budna do kasno sa bebom ali jednim 14-godišnjakom koji neće da ide na spavanje – Brooklynom.” Da li tebi Vicky deluje odbojno na slikama ili ne?

IZVOR: Life Content

26 KOMENTARA

  1. @Single lady- Pa vidi, da si iz Srbije razmišljala mi ili kao ja i ostale koje me podržavaju, ili kao @Honey. ja nemam nikakav problem što nisi iz Srbije naravno, ali ti to ne razumeš i zbog toga ću te zamoliti da ne komentarišeš ako kažemo da nam je zasmetalo što nije znala ko je Nole. Ipak smo iz Srbije, ceo svet nas mrzi, lepo nam je što imamo Novaka i tako… Honey ima odličan komentar takođe, svako razmišlja drugačije ali nas ona ne napada. Pozić.

  2. @sl. Ni ti isto to ne razumeš čim si rekla ”s tim Novakom”. Slušaj, znam da se nisi obratila meni, ali ae da ti odgovorim….Ja svoju zemlju volim, volim i tuđe, ok su mi sve sem Albanije…Pa njih mrzim. Dobro, mi smo ponosni na Noleta i, kao što su čuli za nju i za njenog muža, tako i za Noleta treba da se čuje…Ako ne čuje, nas to vređa, ja nisam rekla da je glupa i da je kravetina zbog toga, ovako mi je odvratna, ne volim je, nego sam to spomenula….Svejedno, ako nisi iz Srbije, a vidim da nisi, i ako ne misliš kao ja i još mnogi, onda nas nećeš razumeti. To znači da ne moraš da vređaš. Hvala.

  3. brt Novak je najbolji tenis i jako je poznat tko da naravno da treba da zna ko je to i to sto ne zna dokazuje koliko je ona neobrazovana, neinformisana i nezainteresovana.Msm ok, ne bi morala da ga zna da nije voma poznat, ali posto jeste…uostalom, ok ne mora uopste da ga zna, ali time samo pokazuje SEBE i svoju kulturu i znanje…mn dodje svejedno da li ce da ga zna ili ne, nis ne gubim nit dobijam, ali samu sb blamira(:i skroz se slazem sa andjelom tw…Nole je tu stigo svojim radom i trudom, a ona postala poznata pre svega zbog Davida…
    inc nikad se ne smeje n fotkama i izgleda malo odbojno brm mn, al to ne mora da znc da je takva osoba…msm u sustini, al sad nzm ne pratim je nes posebno i nzm je licno…

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.