103
Victoria Beckham se ne druži sa suprugama fudbalera!

Victoria Beckham se ne druži sa suprugama fudbalera!

103
SHARE

Victoria Beckham neće na ovogodišnjem Svetskom fudbalskom prvenstvu u Južnoj Africi biti u društvu ostalih žena fudbalera. Iako je u prošlosti uvek ponosno šetala, kupovala i sunčala se uz bazen, u društvu ostalih ”WAG-sica”, ove godine je odlučila da odlazak u Afriku iskoristi za posetu tamošnjoj deci koja nemaju idealne uslove odrastanja, a u tome će joj se pridružiti i tri sina.

Takođe, odbila je za vrijeme prvenstva odsesti u lepom hotelu Palace sa šest zvezdica i odlučila je da uznajmi luksuzan stan u Cape Townu. Victoria je poznata po svom humanitarnom radu za decu, a svoje sinove uvek uključuje u posete deci koja nisu srećna koliko su oni bili.

“Victoria podržava Davida i navijaće za njega i englesku reprezentaciju, no sebe ne smatra tipičnom WAG-sicom jer ima svoju uspešnu karijeru. Odlučila je da ne bude sa svim ženama fudbalera i za sebe i sinove iznajmila je predivan stan dok je u Južnoj Africi”, rekla je njena prijateljica.

6 KOMENTARA

  1. wow.. bas me zanima s kim se ona druzi.. WOOOOOOOOW.. pa naravno da se druzit s njima kad joj je muz fudbaler.. ovaj BRAVO nema o cemu pisat, pa pise i o njemon druzenu.. boze dragi al ste retardirani

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.