237
Victoria Beckham: Razlog zašto se ne smejem

Victoria Beckham: Razlog zašto se ne smejem

237
SHARE

Victoria je jako uspešna, ima prelepog muža i četvoro divne dece, ali na fotkama joj nikad ne vidimo osmeh. Ona kaže da za to postoji samo jedan razlog.

null

Govoreći za novi broj američkog Glamour magazina, ona je otkrila: “Nekad sam se jako puno smejala na fotkama. Mislim da sam prestala sa tim nakon što sam ušla u modu. Moda mi je ukrala osmeh! Ja sam stvorila tu osobu. Ne kažem da i to nisam ja, ali to nisam cela ja. To je kao oklop koji oblačim.”

null

Govoreći o svojoj budućnosti, Vicky kaže da joj je najbitnije da svi budu zdravi i srećni. “Želim da se moj biznis stabilno razvija i da činim da se žene osećaju moćnije, prelepe i da imaju samopouzdanje. Nikad ne bih rekla da možda neću imati još jednu bebu. To je kao žongliranje – karijera, porodica i muž koji je zauzet. Ali nikad ne reci nikad.”

null

12 KOMENTARA

  1. Victoria je prelijepa i preuspješna žena,čak je nadmašila Davida.A to što se ne smije,mnogeod nasse ne smijemo na slikama jer ne izgledamo dobro,ali to ne znači da se ne smijemo inače :)

  2. Jednostavno je, za posao je ozbiljna i šta tome fali? To je njen izbor. Ali itekako se smeje u privatnom životu… P.S. Naravno da je prelepa :D

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.