Start Stars Hot News! Victoria Beckham otkrila “jogalozofiju”

Victoria Beckham otkrila “jogalozofiju”

SHARE

Slavna trendseterka Victoria Beckham oduševljena je novim otkrićem, “jogalozofijom” koja je njen život učinila lepšim i rešila je muke i odlaska u teretanu. Novi režim fitnessa koji kombinuje jogu i meditaciju s astrologijom otkrila joj je prijateljica Jennifer Aniston.

“Victoria mrzi vježbati u teretani, ali mora ostati u formi, pa je uvek u potrazi za novim načinima održavanja kondicije i zdravog tela”. izjavio je britanskim medijima prijatelj gospođe Beckham. “Kupila je DVD sa spomenutim vežbama i sada vežba kod kuće oko 4 puta nedeljno kako bi uravnotežila duh i um. Kaže da odlično funkcioniše”, dodao je.

“Jogalozofiju” je osmislio Mandy Ingber, inače osobni trener, koji kaže kako tim vežbama osoba mršavi, jača mišiće, dobija na elastičnosti i generalno pomaže da se osećate i izgledate bolje. “Ovaj način vežbanja vam omogućava da s vlastitom energijom telo lečite od stresa i negativnih emocija”, dodao je Ingber, a s njim se slaže i Jennifer Aniston koja, osim što je novi način vežbanja predložila svojoj prijateljici Viki, u njemu i sama uživa. “To su jedne od najzabavnijih i najizazovnijih vežbi koje sam ikad radila”, komentirala je Jen.

OSTAVI KOMENTAR