1039
Victoria Beckham: “Kate Middleton bila je prelepo elegantna na venčanju”

Victoria Beckham: “Kate Middleton bila je prelepo elegantna na venčanju”

1039
SHARE

Victoria Beckham, koja je zajedno sa suprugom Davidom tokom petka učestvovala na svečanoj ceremoniji venčanja engleskog princa Williama i Kate Middleton, izjavila je kako je bila oduševljena venčanicom nove princeze.

Naime, haljina je čuvana u tajnosti do samog dana svadbe pa su mnogi modno svesni obožavaoci kraljevske porodice strahovali od potencijalno lošeg izbora haljine.

Međutim, to se ipak nije dogodilo jer je modna kuća pokojnog Alexandera McQueena dizajnirala venčanicu. Da je ona bila pun pogodak svedoči i pozitivna reakcija Victorie Beckham koja je rekla kako je Catherine bila predivna u venčanici.

“Catherine je izgledala predivno elegantno i bila nam je čast što smo mogli biti deo ovog posebnog i istorijskog dana za našu zemlju. Želimo im mnogo sreće i ljubavi u budućnosti”, izjavili su Beckhamovi.

8 KOMENTARA

  1. Sviđa mi se što se nije hvalila nekom ogromnom i kičastom venčanicom,nego je baš odabrala neku lepu i skromnu,koja je u isto vreme bila i prelepa i malo jednostavna…;)

  2. da….bila je prelepa…ona nije od onih dewojaka koje su pohlepne i wole da se exponiraju nekim ludim stwarima….bash je lepa i skromna….<333

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.