Start Stars Hot News! Victoria Beckham: David je moja srodna duša, zaljubili smo se na prvi...

Victoria Beckham: David je moja srodna duša, zaljubili smo se na prvi pogled

SHARE

Victoria Beckham dala je intervju za strane medije i ispričala sve o svom braku s Davidom, omiljenoj ulozi majke te lansiranju modne linije. “Presrećna sam što sam u braku s Davidom jer je odličan suprug i otac. Ne krivim devojke koje ga posmatraju i smatraju zgodnim, i ja sam jedna od njih. Nisam ljubomorna jer mislim da ljubomora nije zdrava”, rekla je Posh.

Lamentacija o njezinoj sreći se nastavila: “Verujem da je to bila ljubav na prvi pogled. David je moja srodna duša”. Izjavila je i da joj je jako teško vreme koje provodi na putovanjima, jer je razdvojena od svoja tri sinčića. “Putujem jako često i, kad sam u Los Angelesu, sve se vrti oko moje dece. Ako ne radim, posetim školu u koju idu moji sinovi te tamo poslužujem ručak deci. Moji dečaci su tada oduševljeni”, rekla je razdragana Victoria o ulozi majke.

Uprkos svakodnevnom druženju s najvećim svetskim zvezdama, Posh je otkrila da još uvek oseti tremu kad je u blizini nekih top glumaca. Otkrila je da je nedavno osetila veliku tremu kad je putovala u društvu Georgea Clooneyja. “Vodim izvanredan život. Nikad ne pokušavam biti previše hladna na tu činjenicu”, zaključila je Beckham.

OSTAVI KOMENTAR