178
Veza Angeline i Brada će se završiti eksplozivno

Veza Angeline i Brada će se završiti eksplozivno

178
SHARE

Popularni američki psihijatar Drew Pinsky, koji je lečio i poznatog preljubnika Tigera Woodsa, analizirao je vezu Brada Pitta i Angeline Jolie i pritom došao do šokantnog saznanja.

Naime, on tvrdi kako će par svoju vezu prekinuti eksplozivno zato jer imaju veoma burnu vezu i izražene karaktere. Kao jedan od razloga za prekid smatra da će biti i to što je Angelina nekada konzumirala heroin.

“Ne prestaješ da budeš  heroinski zavisnik preko noći. Ne prestaješ da budeš zavisnik nikada, eventualno ga prestaneš uzimati. Ne možeš reći kako si s tim delom svog života završio jer je to svakodnevna borba. Angelini je to još uvek problem u životu ili je još uvek na rehabilitaciji”, zaključio je Drew.

Kao još jedan razlog za njihov prekid naveo je i Jennifer Aniston, bivšu ljubav Brada Pitta. Psihijatar je zaključio kako će Angelina Jennifer uvek smatrati prijetnjom jer je Brad Jennifer ostavio nakon što je navodno započeo aferu s Angelinom na snimanju “Gospođa i gospodin Smith” pa možda podsvesno smatra kako nije imao vremena da je preboli.

1 KOMENTAR

  1. +2 Oceni negativno -1 Oceni pozitivno +1Smoki girls ♥ Mallu,Ninu,Alisu,Tamaru,Chocolate girl,Kim,Megan,Torresicu i Pametnu!!!Love ya guys!!! XD

    ♥♥♥♥♥♥ BRANGELINA 4ever!!! ♥♥♥♥♥♥

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.