362
Verenik Jessice Simpson: smršaj ili odlazim

Verenik Jessice Simpson: smršaj ili odlazim

362
SHARE

Eric Johnson, koji je u vezi sa pevačicom, glumicom i modnom dizajnerkom očigledno je vrlo nezadovoljan njenim izgledom.

Plavuša koja je visoka tek oko 160 cm, po najnovijim navodima ima gotovo 70 kilograma, što se njenom vereniku nikako ne dopada.

Izvori kažu da Jessica već duže vreme uživa u prženoj, visokokaloričnoj meksičkoj hrani, pa njena težina postaje smetnja u njihovoj vezi. Eric smatra da je on u odličnoj formi i da se Jessica Simpson preterano zapustila. Zbog toga joj je dao do znanja da će je napustiti ukoliko pothitno ne ode na dijetu!

6 KOMENTARA

  1. pre ce biti da je decko voli samo zbog slave…em je glupa (IQ joj je manji od telesne temperature) a i nije nesto preterano lepa… znacii…

  2. Kao prvo, kakav je to momak kad je ne voli takvu kakva jeste, a druga stvar, i ona je malo pretjerala, ne vodi racuna o sebi i totalno se zapustila, a mozda joj je on dobronamjerno rekao da smrsa, jer budimo realni, ovako steti svom zdravlju a i izgledu.

  3. Holivud je izopacen. U bukvalnom smislu te reci. Ostaviti nekoga zbog fizickog izgleda je dokaz nezrelosti i povrsnosti. Jeste, stoji to da ona treba da brine o sebi, ali on joj nije rekao da smrsa u dobronamernom smislu, vec, sudeci po ovom postu, u smislu: “Smrsaj ili odlazim” :D

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.