Start Stars Hot News! Verenica Georgea Clooneya u Milanu se bavila prostitucijom i šmrkala kokain?

Verenica Georgea Clooneya u Milanu se bavila prostitucijom i šmrkala kokain?

SHARE

George Clooney navodno je napokon pronašao ženu svog života, a hoće li to misliti i nakon navoda koji su prepravili talijanske i američke medije, rano je reći. Naime, ime Italijanke Elisabette Canalis spominje se u najnovijem skandalu koji potresa Italiju, a vezan je za kokain i prostituciju. Kako pišu mediji, čini se da je verenica slavnog glumca bila jedna od “prijateljica noći” koje su svoje usluge prodavale bogatim tajkunima te s njima konzumirale skupoceni beli prah.

Te informacije navodno je otkrila 26-godišnja Francuskinja koja je priznala da je konzumirala kokain sa lepom voditeljicom i glumicom. Istraga oko cele priče pokrenuta je još pre dve godine, a provedena je u dva noćna kluba u Milanu gde neretko zalaze poznati i slavni iz celog sveta.

Sada je uhapšeno i pet osoba koje se sumnjiče za prostituciju i kokain, a iako se ime Elisabette Canalis nije našlo na tom popisu, uhapšene manekenke otkrile su da je upravo ona bila deo tog društva. “Devojke su dolazile da rade u klub kao PR-ke, a zapravo su zabavljale bogate goste u VIP delu. Njihov posao bio je da nateraju goste da potroše više novca, pa čak i na način da ih odvuku u privatni separe i tamo ih zadovolje”, izjavio je tužitelj Frank Di Maio za najtiražniji i najčitaniji italijanski list Corriere della Sera.

OSTAVI KOMENTAR