115
Venčali se Miranda Kerr i Orlando Bloom

Venčali se Miranda Kerr i Orlando Bloom

115
SHARE

Orlando Bloom i Miranda Kerr su se venčali, javlja AP. Iako se ne zna gde je održana ceremonija niti kada je tačno par izmenio zavete, svi su američki mediji preneli vest, a potvrdio ju je Mirandin poslodavac. Australijska manekenka i anđelica Victoria`s Secreta trebala je nositi jednu reviju za kuću David Jones no otkazala je nastup zbog toga što se datum poklapao s vremenom kada ona planira biti na medenom mesecu. Njenu izjavu o tome kompanija je prosledila australijskim medijima.

“Već neko vreme to planiramo i jedina nam se mogućnost za odlazak na medeni mesec ukazala u vreme revije. David Jones velikodušno mi je dopustio da odem kako bi proslavili skromnu ceremoniju i medeni mesec”, napisala je 27godišnja manekenka u svojoj izjavi.

Miranda i Orlando u vezi su od 2007. godine. Iako su često pobijali glasine o veridbi, njihovi predstavnici javili su da je par službeno veren od aprila.

4 KOMENTARA

  1. Oceni negativno -1 Oceni pozitivno +1malla ♥ justinaB, hottie, vladu, fanex,ninu,sandru, sanju,chg, bojanu, miley, zaljubljenu i luku...love ya guys!! :****

    drago mi je :)

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.