501
Veliko srce Justina Biebera: pozvao bolesnu obožavateljku na druženje

Veliko srce Justina Biebera: pozvao bolesnu obožavateljku na druženje

501
SHARE

Biebs je pokazao koliko brine o svojim fanovima pozvavši u goste jednu bolesnu obožavateljku i njeno porodicu.

Photobucket

Pevač je nedavno saznao za šestogodišnju Avalanna Routh koja pati od retke forme neizlečivog raka mozga i odmah je pronašao vremena da je upozna. Routh, koja sebe zove MrsBieber provela je dva sata sa zvezdom u Njujorku gde su jeli kolače i igrali video igre.

Photobucket

U seriji poruka, Justin je napisao: “Družim se za jednom specijalnom devojkom. MrsBieber…to je jedna od najboljih stvari koje sam ikad uradio. Ona je bila NEVEROVATNA! Osećam se tako inspirisanim sada! Dobio sam nekoliko sjajnih ideja danas. Načina kako da vratim nešto zajednici – MrBieber me je zaista inspirisala. Zaista.”

35 KOMENTARA

  1. Justine od danas si moj covek(ja slusam metal i rock i to nema nikakve veze s njegovom muzikom,ali jbt ovo sto je uradio je divno).

  2. da li moze neko da mi kaze zasto se justin vratio na ovu frisku…? jel mi se cini ili je kosa neshto tamnija…..? :P ;) :D Plsssss

  3. Znaci,ovo je predivno.Ovo pokazuje koliko je dobar i brizan.PLAKALA sam.Ne mogu da verujem da mozete da ga pogledate u oci i kazete da je peder.VIDITE LI STA ON RADI ZA LJUDE?Ima ogromno srce.a vi sto ga mrzite PRESTANITE!

  4. On je folirant!Žao mi je što to moram da kažem,jer mi je žao te malene(preslatka je!),ali Justin je nafurani gad.Jadna devojčica,pravi je medić!

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.