Start Stars Hot News! Veliko interesovanje za koncert Rammsteina u Beogradu!

Veliko interesovanje za koncert Rammsteina u Beogradu!

SHARE

2010 Paul Brown sm

Veliko interesovanje za koncert grupe RAMMSTEIN u Kombank Areni, 28. aprila i dalje vlada. Već je prodato više od polovine dozvoljenog kapaciteta.

Ovo je drugi put da će Rammstein nastupiti u Beogradu. Za prošli koncert, 2010. godine, tražila se karta više, odnosno koncert je bio rasprodat. Sa potpuno novom produkcijom i izgledom bine kao i novom RAMMSTEIN Greatest Hits turnejom, ekscentrični Nemci nastupiće u Kombank Areni, 28. aprila 2013. godine. Svima koji su ih videli pre tri godine u istom prostoru, Rammstein poručuje sledeće: novi spektakl je naše olujno i snažno ponovno rođenje!

Ulaznice po cenama od 3500, 3600, 4000, 4900, 5500 i 5900 din. u prodaji su na svim prodajnim mestima CS Eventima kao i na blagajnama Kombank Arene, Bilet centra Beograda, Doma omladine, „Ušće“ Shopping centra kao i putem sajtova: www.kombankarena.com, www.eventim.rs.

“Wir halten das Tempo” biće moto Rammsteina za 2013. tokom koje će bend nastupati na vodećim evropskim festivalima i u Arenama. Pre RAMMSTEINA na sceni Kombank Arene, 28. aprila, kao podrška nastupiće DJ Joe Letz iz COMBICHRISTA. Joe prati Rammstein na celoj turneji izvodeći Rammstein DJ set i ekskluzivne remikse. Joe Letz je bubnjar benda Combichrist a svirao je i sa bendovima Amen, Mortiis, Wednesday 13, Genitorturers, Hanzel und Gretyl, Imperative Reaction i Emigrate.

Rammstein postoji još od 1994. godine, koji od svog početka nastupaju u istom sastavu: Till Lindemann (vokali), Richard Kruspe (gitara),Paul Landers (ritam gitara), Oliver Riedel (bass), Christoph Schneider (bubnjevi), Christian Flake Lorenz (klavijature).

Za brojne fanove u Srbiji, Rammstein sprema brojna iznenađenja! Uskoro više o tome kako se mogu osvojiti mesta za upoznavanje sa momcima iz benda, fotografisanje i sl.

OSTAVI KOMENTAR