Start Stars Hot News! Veliko finale dečijeg turnira u fudbalu “Frikom 3 na 3 GOOL”

Veliko finale dečijeg turnira u fudbalu “Frikom 3 na 3 GOOL”

SHARE

Tim škole fudbala „Altina” iz Zemuna pobednik je velikog finala u uličnom fudbalu „Frikom 3 na 3 GOOOL” za decu školskog uzrasta koji je održan na platou ispred glavnog ulaza u UŠĆE Shopping Center u Novom Beogradu. Dečaci iz ovog tima pobedili su svoje vršnjake iz 14 gradova u Srbiji koji su se kvalifikovali za veliko finale.

Najbolja ekipa „Altina-Zemun” osvojila je zlatne medalje, prelazni pehar i Sony Play Station za sve članove tima. Drugoplasiranoj ekipi iz Osnovne škole „Vuk Karađžić” iz Novog Pazara, uz srebrne medalje Frikom je poklonio mobilne telefone, dok je trećeplasirani tim iz Osnovne škole „Jova Jovanović Zmaj” iz Zrenjanina uz bronzane medalje dobio i bluetooth slušalice, nagrada Urban Freestyle Sport tima.
Na velikom finalu, uličnog fudbala „Frikom 3 na 3 GOOOL” epitet najboljeg igrača poneo je Dino Zilkić iz OŠ Vuk Karađžić iz Novog Pazara.

Okupljene su u pauzama između utakmica zabavljali USB akrobatski tim i bend Roze poze, dok su gledaoci imali priliku da osvoje prigodne nagrade učešćem u nagradnim igrama. Frikom je za sve obezbedio besplatan sladoled.

Kompanija Frikom organizovala je ovaj turnir u nameri da školsku decu uzrasta od petog do osmog razreda motiviše da se bave sportom. Turnir „Frikom 3 na 3 GOOOL” osmišljen je povodom Svetskog fudbalskog prvenstva uz moto “Svima nam je svetsko prvenstvo“ i tokom maja, juna i jula održao se u većim gradovima širom Srbije. Tom prilikom Frikom je promovisao svoj novi sladoled GOOOL, zvanični sladoled Fudbalske reprezentacije Srbije.

OSTAVI KOMENTAR