520
Veliki uspeh za Selenu: “Hotel Transylvania” vlada bioskopima!

Veliki uspeh za Selenu: “Hotel Transylvania” vlada bioskopima!

520
SHARE

Animirani film u kojem svoje glasove pozajmljuju Selena Gomez i Adam Sandler je sa lakoćom savladao konkurenciju i drži suvereno prvo mestu u američkim bioskopima.

null

Za samo tri dana ovo ostvarenje ostvarilo je sjajnih 43 miliona dolara dok je drugoplasirani “Looper” prikupio duplo manju svotu novca! Ostali filmovi, među kojima su nova ostvarenja Justina Timberlakea (“Trouble with the Curve”) i i Jennifer Lawrence (House at the End of Street) zaradili su šest puta manje! Da podsetimo, Miley Cyrus bila je prvi izbor za glavnu žensku ulogu, ali je ona odustala od projekta, što je Selena iskoristila na najbolji mogući način i tako zacementirala svoju odličnu poziciju u Holivudu.

25 KOMENTARA

  1. bravo Selena!gledala sam film u subotu sa drugaricom!sjajno!aaaa evo smilera,sad ce oni da seru da je zahvaljujuci miley dobila to bla bla bla…ajmo navalite!!!ali za selenin uspeh nije zasluzna miley!

  2. ,,Da podsetimo, Miley Cyrus bila je prvi izbor za glavnu žensku ulogu, ali je ona odustala od projekta, što je Selena iskoristila na najbolji mogući način i tako zacementirala svoju odličnu poziciju u Holivudu.,, BRAVO zar ovo nije dokaz da  vise volite Selenu iako mi neces odgovoriti,znamo istinu svi,sem da se lazemo zar ovo nije malo neposteno?Zelim objasnnjenje ,ako ste ljudi.

  3. NISAM NI SUMNJALA DA CE OVAJ FILM  ZAVLASDATI BIOSKOPIMA: ) SVAKA CAST SVIM GLUMCIMA: ) SELL<3<3<3 http://www.youtube.com/watch?v=WjEE5xMjL1s

  4. sonja znamo to odavno ma pusti ih boli nas uvo,miley sad i onk stize so undercover,dva i po muskarca,pocinje da snima novi film i bla bla…neka je pljuju ona ce za nas uvek biti najbolja…a sto se tice ovoga jel je komedija ili..???jel je kod nas sinhronizovano ili samo ima text sa prevodom???

  5. bravo sto ne pises o mileynom novom filmu koji pocinje da snima,scenario pise tis cyrus? to niss nisi spomenuo? ni za so undercoverizlazi za 2 meseca..!!!!! a kao ne snima..vazi!@SONJA i sa rihannom,big sean i mac miller..i ko zna ko jos :))

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.