167
Veliki planovi Little Mixa: Žele da postanu najveći ženski bend na svetu

Veliki planovi Little Mixa: Žele da postanu najveći ženski bend na svetu

167
SHARE

null

Little Mix već sad mogu da se pohvale uspesima na top listama i velikim brojem fanova ali njihovi planovi su mnogo, mnogo veći.

“Želim da postanemo najveći ženski bend na svetu. Morate ciljati visoko. Želela bih da to uradimo za tri godine”, rekla je Leigh Anne za We Love Pop magazin. Perrie je nakon toga dodala: “One Direction su na neki način otvorili vrata za sve, nadam se. Videćemo.” Koliko su devojke popularne, najbolje svedoči prodaja 500 primeraka specijalne verzije njihovog CDa “DNA” – ceo tiraž prodat je za 13 sekundi, čime su čak nadmašile rekord One Directiona!

12 KOMENTARA

  • Nisu glupe i nisu odvratne…Imaju snove, sta je u tome lose? I 1D je imao velike snove i uspjeli su. Ne poreden se s One directionom vec govore kako bi voljele da dogurau onoliko daleko koliko i oni. Drago mi je sto je Perrie rekla da im 1D povecao popularnost jer je istina-sto ne znaci da ne znaju da pjevaju. Da su rekle da su same postale popularne u drugim zemljama, ponovo biste ih pljuvali! U cemu je vas problem?! Imaju talenat i meni su veoma simpaticne i volim ih.. Niko ko ima i samo malo sluha za muziku ne mogu raci da Little Mix ne znaju da pjevaju.

   Sami se uvjerite da im talenat bukvalno curi iz prstiju i da zasluzuju vecu popularnost

   link to youtube.com

   link to youtube.com

 1. PRELEPE SU,jeste li vidjeli ovo       http://perezhilton.com/2012-11-26-one-direction-liam-payne-not-dating-leona-lewis-x-factor-twitter/?from=blogroll#.ULS8IOTX7cA

 2. Najveci zenski bend na svijet ? Mozda jednog dana.Ali najbolji zenski bend necete biti nikada,jer nikada necete biti bolje od <3 Pussycat Dolls-ica <3 <3 :D A ova Perrie je takva sponzorusaaa,iz aviona se vidi da je sa Zayn-om zbog slave -.-

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.