738
Velika YouTube akcija Beliebera – hoće li Justin nadmašiti rekord 1Dja?

Velika YouTube akcija Beliebera – hoće li Justin nadmašiti rekord 1Dja?

738
SHARE

Prošlog meseca One Direction postavili su rekord u broju pregleda pesme u prvih 24 časa, pa je njihov “LWWY” skinuo sa vrha Bieberov “Boyfriend”.

Kako je tad preneo Perez Hilton, za jedan dan aktuelni hit One Directiona videlo je čak 8.34 miliona ljudi, dok je Boyfriend imao rezultat od oko 8 miliona. Jus je juče u 6 popodne po našem vremenu objavio spot za pesmu “Beaty and the Beat” a nakon toga njegovi fanovi masovno su se uputili na YouTube gde bez prestanka vrte njegovu pesmu, kako bi ga vratili na vrh. Do isteka 24 časa ostalo je malo vremena, a YouTube trenutno pokazuje brojku od oko 5 miliona pregleda. Ipak, to nije realno stanje – cifre se ne osvežavaju u realnom vremenu, već tek kad se proveri da su pregledi autentični. Izgleda da nas čeka vrlo neizvesna trka do samog kraja!

56 KOMENTARA

  1. okk!ja sam i directioner i belieber ali na Youtube-u na justinovoj pesmi ima 12 000 000 pregleda,pa me zanima jesmo li porusili rekord.justin na twiteru nista nije ogovorio samo je napisao da je to puno pregleda i da Youtube Vevo to pregleda….nzm sad!mozda BRAVO zna!

  2. justin-ovu novu pesmu je pregledalo 13.409,583 ljudi!!!
    ali to su i justinovi i nickyni fanovi,ova trka nije fer…!!!
    one direction je objavio samo njihovu pesmu,msm,nisu imali goste….ali justin je imao Nicky Minaj,i zato ce 100% pobediti Justin odnosno,njihova pesma!!!
    nije fel!!!! 1d forever

  3. Ja volim i Justina i One direction,ne volim ix neg ix preobozavam ,tako da mi je svejedno,ali sam i big fan of Nicki ;)

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.