141
Velika svađa: The Jonas Brothers otkazali turneju zbog nesuglasica!

Velika svađa: The Jonas Brothers otkazali turneju zbog nesuglasica!

141
SHARE

KIIS FM 2012 Jingle Ball - Night 1

The Jonas Brothers vrlo neprijatno su iznenadili svoje fanove jer odlučili da otkažu svih 19 koncerata i to jer su po sopstvenom priznanju, tri brata u velikoj svađi!

Kako je preneo njihov predstavnik, u bendu postoji velika podela, jer se momci uopšte ne slažu u kom pravcu bi bend trebalo da ide. Hoće li njihove nesuglasice dovesti do konačnog raspada benda teško je reći, ali situacija je vrlo loša. Karte za njihove nastupe inače su dobrim delom već bile rasprodate, ali će novac fanovima biti vraćen.

Autor: Life Content
FOTO: SIPA

8 KOMENTARA

 1. Nadam se da se neće raspasti…msm inče sumnjam da se to neće desiti…Mogu samo zamisliti kako su njihovi fanovi razočarani.

 2. Oni su profesionalci,ili bi bar trebalo da budu,ne smeju da dozvole da privatne svadje uticu na posao.To nije fer prema fanovima.

 3. Nesuglasice…da, kako da ne.Glavu dajem da nije zbog toga nego zato sto turneja nije dobro rasprodata jer oni vise nisu popularni i uspjesni kao prije.i zasto bi nesuglasice oko toga kakav bend ce biti u buducnosti uticale na turneju u ovom  trenutku?njihovo je da se na toj turneji samo pojave i otpjevaju te pjesme svak svoj dio i ajde cao,to bi mogli uraditi zajedno ni da je  ne znam kakva svadja u  pitanju

 4. Iskreno ja nisam znala da oni nastupaju zajedno jos uvek…
  Mislila sam da su se oni raspali odavno…
  Pre par nedelja sam tek saznala da nisu…
  Tada sam videla njihovu staru sliku na nekoj svesci…
  Ahahahh ne lice na sebe
  Tako su smesno izgledali kada su bili mladji :D

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.