347
Uključi se: #ProjectBieberToSerbia i Justin Say Hi To Serbian Beliebers trenduju!

Uključi se: #ProjectBieberToSerbia i Justin Say Hi To Serbian Beliebers trenduju!

347
SHARE

NV: Justin Bieber at MGM Grand Arena in Las Vegas

Srpski Belieberi nikad nisu bili aktivniji – nakon okupljanja u centru Beograda pre nekoliko nedelja, oni su sad više nego angažovani i na tviteru ali treba im i tvoja pomoć!

Naime, u ovom trenutku među trendovima na ovoj društvenoj mreži jeste hashtag “ProjectBieberToSerbia” i “Justin Say Hi To Serbian Beliebers”. Sigurni smo da su srpski Belieberi vrlo zahvalni i obožavaocima Justina Biebera iz celog regiona, koji im pružaju podršku, ali i Directionerima i ostalim fanovima koji su svesni koliko su ovakve akcije važne.

NV: Justin Bieber at MGM Grand Arena in Las Vegas

Objašnjavajući kako da se i ti uključiš u akciju i pomogneš da Justin konačno uvidi koliko ima fanova u našim krajevima, obratila nam se Belieberka Bojana, rečima: “Bravo, mi Belieberi vas molimo da objavite ovaj video. Počeli smo projekat #ProjectBieberToSerbia kako bi doveli Justina u Srbiju. Oni koji do sada nisu culi za ovo vise informacija će naći na stranici https://www.facebook.com/ProjectBieberToSerbia .Lajkujte stranicu i bićete obavešteni kada tvitujemo #ProjectBieberToSerbia, kad pravimo snimke i okupljanja. Hvala unapred, ako pomognete svi možemo dovesti Justina Biebera u Srbiju.” Dakle, ukoliko imaš tviter nalog, uključi se u akciju – za ono što voliš, uvek se vredi boriti!

Autor: Life Content
FOTO: SIPA

17 KOMENTARA

  1. Ja nemam Twitter ali da imam rado bih vam pomogla! Mozda mogu da prosirim ovo po nekim stranicama na Facebook-u ako ce biti od pomoci.:)

  2. Nisam Belieber, ali nadam se da ce vam uspeti, mislim, znam kakav je osecaj sve to :) Srecno. Pomogla bih da imam tviter.

  3. Naravno da tvitujem,ja nisam iz Srbije,ali ako Justin dodje u Srbiju doci cu i ja….Justin,will you ever notice us???

  4. Nisam Belieber ali slusam Jusa i dosla bi da ima koncert ovde! twitovala sam  zato sto #directionershelpbeliebers

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.