Start Stars Hot News! Velika BRAVO koncertna anketa: Skoro 17.000 glasova za manje od 9 dana!

Velika BRAVO koncertna anketa: Skoro 17.000 glasova za manje od 9 dana!

SHARE

"One Direction: This Is Us" New York Premiere

Pre nešto manje od 9 dana, BRAVO.rs pokrenuo je veliku anketu u kojoj je po prvi put neko upitao mlade koje izvođače žele da vide u Srbiji, a vi ste se našem pozivu odazvali u neverovatnom broju!

Ovih 17.000 glasova dobijaju na značaju zbog činjenice da je svako od vas mogao da glasa jedan jedini put i to samo za jednog izvođača, a nadamo se i kako ste dobro razmislili pre nego što ste to učinili, jer su nam potrebni samo glasovi vas koji ste sigurni kako vas ništa ne bi zaustavilo da odete na koncert svoje omiljenje zvezde.

Justin Bieber heats up Shanghai on world tour

Vaši glasovi potvrdili su jednu stvar – Srbija je zemlja Directionera i Beliebera. 1D je tako prikupio neverovatnih 7500 glasova a Justin Bieber takođe impresivnih 5200! Od ostalih mladih zvezda, najbolje je prošla Selena Gomez koja je sakupila više od 700 vaših glasova. Sve ovo pokazuje da za koncerte u našoj zemlji postoji veliko interesovanje, a posebno za 1D i Justina Biebera, kao i da je mnogo vas koji bi glasali i za jednog i za drugog izvođača da je to bilo moguće. Kako nam još uvek pristiže jako puno vaših glasova, odlučili smo da anketu produžimo, pa će ona potrajati ukupno 15 dana i završava se narednog ponedeljka u 12h! Možda je to prilika da neko od izvođača stigne do neverovatnih 10.000 glasova!

Rezultati vašeg glasanja biće prosleđeni svim relevantnim licima zaduženim za organizacije koncerata u Srbiji do kojih BRAVO može da dođe, a kad je reč o Directionerima, dodatno ćemo se potruditi da porazgovaramo sa Simonom Cowellom i pokažemo mu rezultate ove ankete kad on bude gostovao u Beogradu, kao što je bilo najavljeno. Zato, iskoristite ovih nedelju dana – pozovite sve koji iskreno vole nekog od izvođača na našoj anketi da glasaju, ali samo ako su sigurni da im ne predstavljalo problem da za kartu izdvoje makar pet hiljada dinara.

Naravno, anketa se nalazi ovde

Autor: Life Content
FOTO: FAME

OSTAVI KOMENTAR