Start Stars Hot News! Velika BRAVO anketa: Kog izvođača najviše želiš da vidiš u Beogradu 2014....

Velika BRAVO anketa: Kog izvođača najviše želiš da vidiš u Beogradu 2014. godine?

SHARE

Serbia Beyonce 'Mrs. Carter Show World Tour' live in Belgrade.

Najava da naredne godine u Beograd stižu tri megazvezde svetske muzike, kao i da se pregovara sa više od njih 20 izazvalo je vaše veliko interesovanje i na stotine komentara. BRAVO vam sad prvi put pruža priliku da u anketi navedete koji je to izvođač kog biste hteli da gledate uživo tokom 2014. godine!

Justin Bieber Performing Live In Dalian

Da li BRAVO može da dovede Justina, Avril, Taylor, Lady Gagu? Naravno da to nije moguće – to je posao nekoliko organizatora koncerata u Srbiji, ali mi kao najuticajniji tinejdžerski časopis i portal, možemo da im prenesemo vaše želje. Baš zbog toga, po prvi put smo napravili ovu anketu, u kojoj vas direktno pitamo: Kog izvođača biste želeli da vidite u Srbiji 2014. godine? Jedna stvar vrlo je važna – što više glasate u anketi, to će ona postajati bitnija. Ukoliko stignemo do nekoliko hiljada ili nekoliko desetina hiljada glasova, to će pokazati kako u našoj zemlji zaista postoji ogromno interesovanje za kvalitetnom muzikom. Zato, podelite ovo na društvenim mrežama, pozovite sve za koje ste sigurni da bi mogli da dođu na koncert, Justina, One Directiona, Selene Gomez…Takođe, nije toliko bitno da li je vaš favorit na prvom mestu – važnije je da dobije jako puno vaših glasova! Prvo mesto sa 1000 glasova vredi mnogo manje od trećeg mesta sa 5000 glasova! Među predloge smo stavili sve izvođače koje vi najviše tražite u svojim komentarima i za koje smo sigurni da će dobiti najviše glasova.

One Direction Performs On "Today" Show

Ono što želimo da napomeno jeste da dobro razmisliš kome ćeš dati svoj glas – namerno smo dozvolili samo jedan izbor, odnosno jedan glas po osobi, jer nas interesuje koja je to jedna grupa ili jedan pevač/pevačica na čiji koncert bi sigurno išla/išao, bez opravdanja tipa “neće me pustiti moji”, “neću imati za kartu”, “nemam s kim da idem”, “imam puno da učim”, “idem prepodne u školu”. Kad dobro razmisliš o svemu, onda glasaj! Mi ćemo pratiti rezultate narednih dana i oni će pokazati kakva je realna popularnost muzičara u Srbiji. Hoće li neko od njih doći? Ne možemo to da tvrdimo, ali ti svojim glasom činiš da ta mogućnost postane realnija!

Glasanje traje do ponedeljka, 21. oktobra u 12h!

[yop_poll id=”40″]

Autor: Life Content
FOTO: FAME

1096 KOMENTARA

OSTAVI KOMENTAR