Start Stars Hot News! Večeras počinje EXIT R:EVOLUCIJA 2013!

Večeras počinje EXIT R:EVOLUCIJA 2013!

SHARE

Nile Rodgers foto Rajko Ristic (3)

Atmosfera je dovedena do usijanja, interesovanje je nikada veće, dok se muzika čuje sa svih strana… U Novom Sadu počinje buran i krajnje jedinstven petodnevni doživljaj! Danas u 19h otvaraju se kapije EXIT R:Evolucije 2013!

Festival će trajati od 10. do 15. jula do ranih jutarnjih časova na Petrovaradinskoj tvrđavi u Novom Sadu. Tokom ovih pet dana, EXIT festival će ugostiti oko 2000 akreditovanih izvođača (kako muzičkih tako i nemuzičkih sadržaja), na preko 20 bina i posetioce iz preko 60 zemalja sa svih kontinenata.

Svečano otvaranje festivala počinje večeras u 20 časova na glavnoj EXITovoj bini. Biće nam čast da otvaranje otpočne uz najvećeg producenta svih vremena, velikog Nile Rodgersa & Chic, hor Viva Vox, uz Marčela i Iskaz i uz nesvakidašnju ceremoniju otvaranja koju će izvesti međunarodne performans trupe Area 51, Arcadia i domaće – Alternacija i Duplo Dno. Oni će ispričati priču o energiji, o ljubavi i r:evoluciji, koja će obeležiti ovogodišnji festival. Nako nastupa Chic, veče će zatvoriti Xilient u okviru UKF X-bass programa.

Nile Rodgers sleteo je avionom iz Istanbula na Aerodrom “Nikola Tesla”. Čim je izašao, u neobaveznom ćaskanju rekao je da se veoma raduje nastupu na EXITu. “Uuuuh, vreme je baš divno” – prokomentarisao je Nile sa osmehom: “U avionu je bilo mnogo njih koji su pričali o EXITu. Čuo sam da je u pitanju veliki festival, najveći u ovom delu sveta. Biće sjajno!”, rekao je sa velikim osmehom tvorac ultimativnih hitova “Le Freak”, “Get Lucky” i mnogih drugih.

FOTO: Rajko Ristić

OSTAVI KOMENTAR