Start Stars Hot News! Večeras dodela MTV EMA nagrada!!!

Večeras dodela MTV EMA nagrada!!!

SHARE

00588338_000007

Večeras će se u berlinskoj dvorani O2 World održati dodela MTV-jevih evropskih muzičkih nagrada EMA (Europe Music Awards). Voditeljka dodele biće Katy Perry.

U 15-godišnjoj istoriji jednog od najprestižnijih svetskih muzičkih događaja, Katy je jedina umetnica kojoj je uspelo dvaput zaredom poneti titulu domaćice.

Na pozornici će joj se među ostalim pridružiti Green Day, Leona Lewis, Tokio Hotel, Foo Fighters, Shakira, Backstreet Boys, Jean Reno, Juliette Lewis i Jay Z.

Po broju nominacija, tačnije njih pet, vode Lady GaGa i Kings of Leon. Sledi Beyonce, koja je nominovana u četiri kategorije.

Ovogodišnja dodela će se prenositi na MTV-ju od 21 čas. Domaćin digitalne emisije naziva 2009 EMA: All Access biće lider grupe ”Fall Out Boy”, Pete Wentz. Sva događanja mogu se pratiti na www.mtvema.com, a ovaj veliki muzički događaj emitovaće se u više od 502 miliona MTV domaćinstava u Evropi i širom sveta.

Prošlogodišnja dodela EMA zabeležila je više od 4 miliona posetilaca na internet stranici, i više od 100 miliona glasova na internetu!

OSTAVI KOMENTAR