Start Stars Hot News! Već su počeli: Devojka koja se dopala Harryju Stylesu dobija pretnje smrću!

Već su počeli: Devojka koja se dopala Harryju Stylesu dobija pretnje smrću!

SHARE

One Direction Performing At The O2 Arena

Directionerke nemaju milosti! Harryju se na koncertu za vikend dopala jedna njegova obožavateljka u publici ali nesrećna devojka je zbog toga već dobija pretnje smrću.

Za vreme nastupa u Belfastu Hazzi je za oko zapala izvesna Shaniece Nesbitt a časopis The Sun kaže da ona zbog toga već ima mnogo problema. “Shaniece dobija mnogo poruka u kojima samo piše kako je zaslužila da umre.” Kako su ranije preneli mediji, Harry je nakon koncerta pozvao Shaniece na afterparti a zajedno su bili sve do 5 ujutro. “Njemu se dopalo to što ona liči na Megan Fox, pa su flertovali satima. Nije otišla s njim u sobu ali Harry je ostao u kontaktu s njom i šalje joj poruke.”

 photo sh_zps6de260cb.jpg

Ipak, ima i Directionerki koje su srećne što je Harry spazio jednu od njih umesto da juri za slavnim i bogatim devojkama, pa su Shaniece napisale: “Izgledaš kao divna deovjka i vrlo si srećna što si upoznala Harryja. Sve smo ljubomorne a posebno ja, ali ona je baš dobra :)” ili “Baš si srećna što je odabrao baš tebe od toliko hiljada devojaka! Tako si lepa! Ignoriše sav hejt dušo!”

IZVOR: Life Content
FOTO: FAME

OSTAVI KOMENTAR