628
Već su počeli: Devojka koja se dopala Harryju Stylesu dobija pretnje smrću!

Već su počeli: Devojka koja se dopala Harryju Stylesu dobija pretnje smrću!

628
SHARE

One Direction Performing At The O2 Arena

Directionerke nemaju milosti! Harryju se na koncertu za vikend dopala jedna njegova obožavateljka u publici ali nesrećna devojka je zbog toga već dobija pretnje smrću.

Za vreme nastupa u Belfastu Hazzi je za oko zapala izvesna Shaniece Nesbitt a časopis The Sun kaže da ona zbog toga već ima mnogo problema. “Shaniece dobija mnogo poruka u kojima samo piše kako je zaslužila da umre.” Kako su ranije preneli mediji, Harry je nakon koncerta pozvao Shaniece na afterparti a zajedno su bili sve do 5 ujutro. “Njemu se dopalo to što ona liči na Megan Fox, pa su flertovali satima. Nije otišla s njim u sobu ali Harry je ostao u kontaktu s njom i šalje joj poruke.”

 photo sh_zps6de260cb.jpg

Ipak, ima i Directionerki koje su srećne što je Harry spazio jednu od njih umesto da juri za slavnim i bogatim devojkama, pa su Shaniece napisale: “Izgledaš kao divna deovjka i vrlo si srećna što si upoznala Harryja. Sve smo ljubomorne a posebno ja, ali ona je baš dobra :)” ili “Baš si srećna što je odabrao baš tebe od toliko hiljada devojaka! Tako si lepa! Ignoriše sav hejt dušo!”

IZVOR: Life Content
FOTO: FAME

48 KOMENTARA

  1. prava je sretnica,ako budu zajedno želim ih sreću,samo neka se nijedan iz 1d nikad ne oženi to bi volila <3 a i dečki vole najviše svoje fanove,svoje directionerke¸

    • Jeste,zelim joj puno srece ali moju drugaricu saru ce ova vest sokirati zato sto je ona sigurna da se upoznati harya i da ce se s njim vencati i imati 3 dece cak se i na twiteru zov gospodja styels

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.