156
Vanessa Paradis zabranila Johnnyju Deppu da radi s Angelinom Jolie?

Vanessa Paradis zabranila Johnnyju Deppu da radi s Angelinom Jolie?

156
SHARE

“Kada je Vanessa Paradis saznala da će njen suprug snimati strastvenu ljubavnu scenu s Angelinom Jolie za potrebe snimanja filma ‘The Tourist’, poručila mu je da pronađe novo snimanje”, izjavio je neimenovani izvor za The Post.

Naime, ljubomorna supruga Johnnyja Deppa navodno pokušava zabraniti glumcu da nastavi sa snimanjem filma u kojem bi trebao da igra turistu kojeg pokuša zavesti Interpol agentica – Angelina Jolie. Iako je snimanje napetog trilera započelo pre nešto više od mesec dana, lepa Vanessa nada se da će Johnnyja zameniti Brad Pitt ili pak Leonardo DiCaprio.

Ako je suditi prema situaciji koja se dogodila na snimanju filma “Mr. and Mrs. Smith”, kada je Angelina preotela tada oženjenog Brada Pitta iz naručja Jennifer Aniston, čini se da Vanessa razloga za brigu zaista ima. Da cela stvar bude sočnija – Johnny je u jednom intervjuu otkrio da mu je predivno raditi s Angelinom te je obasipao brojnim komplimentima.

4 KOMENTARA

  1. pa zena oce samo da sacuva muza jer angelina je ipak preotela wec jednog-brada pitta njenog sadasnjem muza koji je tada bio u braku sa jennifer anistom…..msm imajte malo razumjewanja :)

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.