Start Stars Hot News! Vanessa Hudgens: Zabavno je izvoditi striptiz

Vanessa Hudgens: Zabavno je izvoditi striptiz

SHARE

Glumica Vanessa Hudgens, kojoj je u akcijskom filmu “Sucker Punch” pripala uloga prostitutke, rekla je kako je izrazito uživala tokom snimanja jer joj je uloga pomogla da istraži drugu stranu svog karaktera.

“Jako je zabavno izvoditi striptiz i glumiti prostitutku. Iskreno, to je kombinacija više stvari. Stvarno je zabavno i ostvarenje je maštarija. Morate to videti da biste shvatili”, kazala je 21-godišnja glumica.

Hudgens navodi kako se za ulogu nije pripremala posećujući striptiz barove i uglove mračnih ulica takozvanih gradskih “crvenih četvrti”, već je otišla na fizičke pripreme.

Kako bi dobila na snazi, Hudgens je trenirala uz pomoć američkih marinaca. Požalila se kako su ti treninzi bili izrazito naporni – “najteži u njenom životu”.

“Mislila sam da će mi oči iskočiti koliko su me mučili. Ali sjajno je ono što naučite iz toga. Kad odete tako daleko i pomerite granice, spoznate da možete učiniti baš sve. To je vrlo ohrabrujuće i daje vam određenu količinu moći”, navela je mlada glumica.

OSTAVI KOMENTAR