913
Vanessa Hudgens pokazala svoju prvu tetovažu

Vanessa Hudgens pokazala svoju prvu tetovažu

913
SHARE

Moda tetoviranja nije zaobišla ni Vanessu Hudgens, koja je uradila svoj prvi tatu.

Zvezda serijal High School Musical ju je uradila u salonu koji poseduje Bang Bang, isti čovek koji je odgovoran za tetovaže Rihanne.

MTV-jev video džokej Ruby Rose je ispratila 22-godišnju glumicu u salon i obaveštavala fanove na Twitteru šta se dešava.

U seriji poruka, napisala je: “Nemojte da me krivite…Čini mi se da sam ja ubedila Vanessu Hudgens da uradi tetovažu. Njenu prvu. Vanessa odlučuje da li će ona biti na njenom vratu ili rebrima. Šta vi mislite?”

Vanessa se na kraju odlučila za vrat, koji joj sada krasi leptir. Ipak, ona nije jedina zvezda koja je prošle nedleje uradila tetovažu – to su učinile Kelly Rowland i Jessica Origliasso iz benda The Veronicas.

Da li se vama dopada tetovaža ili smatrate da je u pitanju pomodarstvo koje je već prevazišlo sve granice normalnog?

9 KOMENTARA

    • Ne mora da oznacava nista, Vany mozda jednostavno voli leptire, a mozda leptir za nju ima posebno znacenje…. ja bih volela da uradim skorpiju, jer sam skorpija u horoskopu a i ima posebno znacenje za mene..

  1. Ja sam mislila da je Vanessa normalna,bar je tako delovala.. Ne znam šta joj značila tetovaža,ali meni se ne sviđa.. Više mi se sviđala on a slatka i dobroćudna Vanessa…

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.