Start Stars Hot News! Vanessa Hudgens i Selena Gomez u velikoj svađi?

Vanessa Hudgens i Selena Gomez u velikoj svađi?

SHARE

Američki mediji prenose kako su se Sel i Vany ozbiljno posvađale zbog editorijala u jednom časopisu, koji je na kraju pripao Seleni.

null

Devojka Justina Biebera završila je na kraju na naslovnoj strani časopisa Vanity Fair posvećenom Holivudu dok je Vanessa potpuno izostavljena. Kako prenosi Star Magazine, Vanessa jednostavno ne može to da zaboravi i jako je ljuta zbog svega, naročito jer u “Spring Breakersu” ima mnogo veću ulogu nego Selena. Prema rečima Vanessinih prijatelja, ona čvrsto veruje u to da je Selena u prednosti samo zato što se zabavlja sa Justinom Bieberom.

null

23-godišnja Vanessa bila je na vrhuncu popularnosti za vreme dok je snimala High School Musical i bila u vezi sa Zacom Efronom, ali od tada je njena slava počela pomalo da bledi. Sa druge strane, Selena je uspešnija nego ikad i nema problema da za sebe pronađe uloge – u poslednje vreme, snimila je čak 4 filma! Nadamo se ipak da će dve devojke popraviti svoje odnose, jer ih očekuje zajednička promocija filma “Spring Breakers”.

OSTAVI KOMENTAR