1390
Vanessa Hudgens: Divlja žurka sa “ludim, golim devojkama”

Vanessa Hudgens: Divlja žurka sa “ludim, golim devojkama”

1390
SHARE

null

Kako bi film “Spring Breakers” izgledao što realnije, režiser Harmony Korine insistirao je na tome da se se neke od scena snimaju na jednom pravoj ludoj žurci!

Govoreći o tom događaju, Vanny je za magazin Vulture rekla: “Režiser nas je bukvalno slao u društvo divljih devojaka. Snimali smo jednu scenu na zabavi a pored nas su bile dve devojke – nisu u pitanju bile glumice – koje su ležale na zemlji bez grudnjaka i ljubile se. Kad je jedna od njih krenula da se skida do kraja, pomislila sam ‘O moj bože!’. Videćete tu scenu gde ja nosim neku ogrlicu i ludim jer su ove devojke gole, na pola metra su od mene i potpuno su lude!”

null

Da je ovaj film zaista nešto posebno potvrđuje i Vanessin dečko, glumac Austin Butler koji kaže da je pogledao “Springbreakers” i ostao u potpunom šoku! “Izašao sam sa projekcije tresući se” istakao je.

IZVOR: Life Content

14 KOMENTARA

  1. Na ovaj fim cekam vec duze vreme, stvarno jedva cekam! Ali koja kombinacija – obozavam Ashley i Vanessu, a i Selena glumi tu, njih tri, koja kombinacija! WOW! Ispatice se valjda ovo moje cekanje! Love you girls, you are all amazing! :D

  2. citam komentare i vidim da mnogi selenu nazivaju kuc** ili slicnim imenima! to nije fer ovo je film i selena samo glumi ono sto joj trazeno,SHVATITE DA TO NIJE ONA !!!!!!!!!!!!!!! samo iznosi ulogu na najbolji moguci nacin..nije ona nista kriva,i sem toga nece moci vise da igra nestasnu alex u carobanjacima,ove godine puni 21god to nije malo,zrela je vise,nije dete !!!!! dajte brate da ste razumni shvatili bi ste da je ovo samo uloga i nista vise….ne moze uvek da glumi nevinasce ili dobricu u filmovima…morace da bude losa nekad(u filmovima naravno) Eto to je to !!!!!! mozda vam se ovo ne svidja ali to je realnost ljudi :)
    sel <3333333333333333 ^^♥^^

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.