1512
Vampirski dnevnici: Ko umire u sledećoj epizodi?

Vampirski dnevnici: Ko umire u sledećoj epizodi?

1512
SHARE

null

Teško nam je to da kažemo, ali jedan od dobro poznatih junaka u popularnoj seriji umreće u sledećoj epizodi koja se emituje 13. decembra. Nagađanja još uvek traju, a na spisku mogućih žrtava su:

null

Caroline Forbes:
Caroline svi vole – ona i u najgore situacije unosi svetlost, pa bi njeno ubijanje sigurno dobro prodrmalo gledaoce.

null

Tyler Lockwood
Tyler se upustio u opasne igre sa Klausom i njegovim Hibridima. Njegova smrt bi značila da Caroline i Klaus mogu da se zbliže.

null

Matt Donovan
Siroti Matt ostao je jedini u grupi koji nema natprirodne moći, već je običan čovek. Njega to nažalost čini vrlo ranjivim, ali bila bi šteta izgubiti ga.

null

Jeremy Gilbert
Jedini preživeli bliski rođak Elene pretvorio se u lovca pa je zbog toga predstavlja veliku opasnost za mračne sile koje ga ne žele među živima.

null

Bonnie Bennett
Bonnie igra glavnu ulogu u planovima profesora Shanea, ali nismo sigurni da to znači kako njoj ništa loše ne može da se desi.

Ipak, to ne znači da će neko od glavnih junaka umreti (ne računajući Elenu, Damona i Stefana koji su sigurni), već može da se radi i o nekom od sporednih likova, kao što su gradonačelnica Lockwood ili šerif Forbes. Čije ubistvo bi te najviše razočaralo?

28 KOMENTARA

  • ako znas engleski i ne treba ti prevod imas na online sajtovima , ali najbolji i preko koga ja gledam je cucirca. napisi the vampire diaries season 4 episode(pa upisi koju zelis) i napisi cucirca:)))

 1. LJUDI,JEL ZNA NEKO KADA CE DA SE EMITUJE KOD NAS, TJ KADA CE DA PUSTE OSTALE EPIZODE KOJE SU BILE EMITOVANE NA PRVOJ TV???
  UNAPRED HVALA! KISSS

 2. Ja svaku epizodu gledam preko filmovizije ili sajta lud@k. Najviše mi se sviđa 7. epizoda 4. sezone (na kraju) i 8. epizoda 4. sezone (na početku).
  Ne znam da li je neko gledao scenu na youtube kada Stefan i Elena plaču jer je Dejmon umro… Takođe sam pročitala na internetu da je Dejmon morao da se žrtvuje kako bi spasio Mistik Fols od zlih sila. Mislim da je umro u nekoj Mračnoj dimenziji. Možete i vi da nađete to na internetu samo treba da ukucate: npr – vampirski dnevnici 8. deo.
  Nadam se da će Dejmon nekako oživljeti i na kraju serije biti sa Elenom.

 3. Ja mislim da ce ipak Dejmon umrijeti,svuda na you tube i na internetu to pisu,a prica se i da ce se vratiti iz mrtvih nesto tako

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.