2108
“Vampirski dnevnici” dominiraju nominacijama za Teen Choice Awards

“Vampirski dnevnici” dominiraju nominacijama za Teen Choice Awards

2108
SHARE

Serija čija je treća sezona upravo završena, nominovana je u čak šest kategorija, što je rekord ove godine.

null

Šou će se takmičiti za omiljenu fantazijsku TV seriju, dok su Ian Somerhalder, Paul Wesley, Nina Dobrev i Kat Graham nominovani za najboljeg glumca/glumicu. Ian je takođe jedan od kandidata za osvajanje titule “Male Hottie”, koja se dodeljuje najzgodnijem glumcu.

null

Odmah iza “Vampirskih dnevnika” sa pet nominacija slede Justin Bieber i Američki Idol, a četiri imaju film “Osvetnici”, Taylor Swift, Pitbull, What to Expect When You’re Expecting i “Tračara”

Dodela nagrada zakazana je za 22. jul.

14 KOMENTARA

  1. Kada se glasa na teenchoiceawards.com , ukoliko niste iz Amerike glasovi se ne racunaju. Ako hocete da stvarno glasate idite na hidemyass.com, upisite link to teenchoiceawards.com umjesto http://google.com , kliknite na Advanced options ispod i za Server izaberite USA, Chikago (nije bitno koji broj) i nakon toga kliknite na Hide My Ass! I dalje normalno glasajte :)

  2. Kada se glasa na teenchoiceawards.com , ukoliko niste iz Amerike glasovi se ne racunaju. Ako hocete da stvarno glasate idite na hidemyass.com, upisite link to teenchoiceawards.com umjesto http://google.com , kliknite na Advanced options ispod i za Server izaberite USA, Chikago (nije bitno koji broj) i nakon toga kliknite na Hide My Ass! I dalje normalno glasajte :) :D

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.