952
Vampirska romansa – Nina Dobrev i Ian Somerhalder u vezi?

Vampirska romansa – Nina Dobrev i Ian Somerhalder u vezi?

952
SHARE

Zvezde TV serije The Vampire Diaries, Nina Dobrev i Ian Somerhalder podgrejali su glasine da su zajedno, nakon romantične šetnje Parizom.

Zvezde čiji odnos se u seriji menja od mržnje ka ljubavi prošetale su ruku pod ruku dok su razgledale znamenitosti glavnog grada Francuske.

Nakon što su došli u grad, Somerhalder je na svom Twitter nalogu napisao kao uživa u svom odmoru i kako je dobio toplu dobrodošlicu. Kaže da je svestan da stanje u svetu nije idealno, ali da mu odmor od svega zaista neophodan.

18 KOMENTARA

 1. Ja sam znala da Bravo kasni sa novostima ali ovo je stvarno rekord.
  Ja za ovu vijest znam sigurno po godine…
  Presladak su par…
  Ian je hottt!!!! <3 <3 <3

 2. Cekajte,zar u broju 213 nisu pominjali da su njih dvoje u vezi???
  Ono kada je Ian rekao nesto da se kupao s nekom devojkom i objavio nesto na TWITTER-u,a Nina je rekla da se ona ljubila sa skoro svim momcima iz serije!
  Ako ste kupili broj 213 onda sigurno znate!Nisam gledala seriju pa ne znam!
  Ali ipak oboje su divni! ♥♥♥

 3. Meni je glupa ona serija gossip girl ali kada su rekli da ce ian glumiti ja sam pošandrcala neka Prva pusti the vampaire dairies ian je jako sladak da li znate da je on strelac 8 decembra a ja sam 21 decembra takode strelac

 4. NEAM RECI PREEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEESLATKI SU!!!!…..ali te oci…..aaaa hocu ihhh!!!zzm se!…preslatki su,pravi mali vampiri..hahaahahahah!!!!

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.