112
Uživa u slobodi: Miley Cyrus viđena kako ljubi manekena!

Uživa u slobodi: Miley Cyrus viđena kako ljubi manekena!

112
SHARE

Miley Cyrus

Iako se ovih dana priča kako je Miley u vezi sa fotografom Theom Wennerom, neimenovani izvori tvrde da je ona ove nedelje viđena u društvu jednog drugog muškarca.

Informacija koju je je preneo časopis Life & Style govori kako je pevačica viđena sa za sad nepoznatim muškim modelom u jednom od njenih omiljenih noćnih klubova u Los Anđelesu. “Igrali su i ljubili su se tokom čitave noći”, tvrdi jedan insajder. “Njih dvoje se znaju od ranije.”

Autor: Life Content
FOTO: TANJUG

4 KOMENTARA

  1. dovoljno da procitam kako to tvrde insajderi,neimenovani izvori i da znam da nije istina,sad pokusavaju da je spoje sa svima i dovoljno je da vide bilo koga u njenoj blizini i recice da su zajedno i kako su izvori potvrdili,ali boh volela da i ona nadje nekoga.

  2. Kako bih volela da je ovo istina.Zasluzuje i ona nekoga,samo se nadam da ce biti bolji od Liama,i da je nece iskoristiti.Bas je lepa na slici.

  3. I kad je vec vidjena,sto ne objavise slike?Ma daj bre,nismo od juce,videli i nisu iskoristili prililu da slikaju i prodaju slike?Lako je pustiti glasine.

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.