702
Uzbuna u porodici Gomez? Svi mole Selenu da se kloni Justina Biebera!

Uzbuna u porodici Gomez? Svi mole Selenu da se kloni Justina Biebera!

702
SHARE

Selena Gomez Performs In Vancouver

Justin Bieber nedavno se pojavio na rođendanskoj zabavi Selene Gomez, a kako prenose američki mediji, to je izazvalo pravu paniku u njenoj porodici.

Kako piše u novom broju magazina Life&Style, niko od Seleninih bliskih rođaka ne podnosi Biebsa, pa su zato održali ozbiljan razgovor s njom. “Rekli su kako je Justin zaista loša osoba”, tvrdi jedna neimenovana Selenina prijateljica. Ona kaže kako su je članovi njene porodice upozorili da će je se odreći ukoliko se zauvek ne reši Biebsa. “Poručili su joj da ukoliko ne izbaci Biebera iz svog života, oni više neće biti deo njenog života – što uključuje i njenu malu sestru. Svi su plakali a Selena je bila u užasnom stanju.

Selena Gomez Performs In Vancouver

Glumica i pevačica navodno je sve shvatila vrlo ozbiljno. “Obećala je svojoj porodici da više neće viđati Justina. Neće joj biti lako, ali ona želi da se ovog puta oslobodi.” Justina sve ovo očigledno i ne brine, jer smo ga u poslednjih par nedelja viđali u drušvu raznih devojaka, dok Selena konstantno ponavlja kako je sama.

Autor: Life Content
FOTO: FAME

48 KOMENTARA

 1. pre bih rekla da je ona losa a ne on….a bre kakva je prva slika 
  haljina joj je prekratka skoro joj se gace vide
  a pa zamalo da zaboravium svi se vataju ovih sto se skoro goli skinu a ne ovih normalnoh sto ne nose sve preeeekratkoo!
  a vi zapeli za njih
  kad su raskuli nek svako nastavi svoj zivot i ostavite jusa na miru,a svaka 2 vest je o seleni,a @Bravo gde je Rihhana jedva kad pisete o njoj!! :(

 2. LJUDI NE KRIVITE TAYLOR!!

  KOLIKO GOD JUSTIN BIO LOS,SELENINA PORODICA JE SE NIKAD NE BI ODREKLA ZBOG NJEGA,ONI JE VOLE!

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.