Start Stars Hot News! “Užasni su!” – Noel Gallagher ponovo izvređao One Direction!

“Užasni su!” – Noel Gallagher ponovo izvređao One Direction!

SHARE

"One Direction: This Is Us 3D" - Photocall

Nekadašnji predvodnik izuzetno popularnog rok sastava Oasis, Noel Gallagher, ponovo je imao samo loše reči na račun One Directiona.

Po njegovim rečima, 1D je uništio pesmu Blondie “One Way or Another” i smatra da momci nisu trebali da je objave, bez obzira što je ona zaradila milione dolara, koji su potom uplaćeni u humanitarne svrhe. Govoreći za časopis GQ, 46-godišnji muzičar je konstatovao: “Ta muzika je užasna. Ne mogu da skapiram pop muziku. Sve mi je to isto. To je kao muzika od koje vas zubi bole? Nema više duše na radiju. Mislim, kako li će izgledati budućnost muzike?”, upitao se on.

wenn20396139

“Svi imaju koristi od ovakve situacije. Mislim, One Direction imaju koristi, jer su očigledno vrlo uspešni. Tip koji im piše te gluposti takođe ima koristi, pitaj boga koliko već kuća ima. I diskografske kuće imaju koristi, jer svi dobijaju dodatni novac za Božić. I devojčice imaju koristi jer sanjaju da će jednog dana porasti i biti im devojke. Svi su na dobitku. Jedini gubitnici smo idioti poput mene koji se iznerviraju svako jutro kad čuju kako su One Direction uništili pesmu Blondie”, zaključuje on.

Autor: Life Content
FOTO: FAME

OSTAVI KOMENTAR