91
Uzalud ga potcenjuju: Robbie Williams na vrhu liste posle 8 godina!

Uzalud ga potcenjuju: Robbie Williams na vrhu liste posle 8 godina!

91
SHARE

Robbie Williams dospeo je na prvo mesto top liste singlova u Britaniji s pesmom “Candy”, iako izuzetno uticajna radio stanica BBC Radio 1 ne želi da je emituje.

null

“Candy” je prodat u impresivnih 137.000 primeraka u svojoj prvoj nedelji, što ga čini najbrže prodavanim singlom nekog muškog izvođača u ovoj godini. “Broj jedan, o da! Stvarno, stvarno sam srećan što je ‘Candy’ na vrhu”, rekao je Robbie. “Tako sam uzbuđen zbog ovog albuma a ovo je sjajan start.”

null

Mnogo je ovaj rezultat iznenadio baš zato što Radio 1 odbija da emituje njegovu pesmu, uz ocenu da Robbie jednostavno više nije relevantan, jer mlađi od 30 godina ne žele da slušaju njegovu muziku. Pitamo se da li su se sad pokajali zbog te odluke?

FOTO: FAME

3 KOMENTARA

  1. Ma bravo Robbie! Zna se da je najbolji(okej, jedan od najboljih ;) ) A BBC me iznenadio. Uvijek su bili dobri, ali šta se sad prave pametni što neće da puštaju njegove pjesme. A uostalom, k’o da je njega briga, taman i da nijedan radio ne pusti nijednu njegovu pjesmu, neće ga niko zaboravit! pa on je legenda, slušat će njega ljudi i bez tv-a ;) 
    Goooo Robbie! <3 

  2. Naravno da su se pokajali smradovi sad mogu samo da mu se sagnu…kao sto sam rekla,samo nek pustaju 1D,vec su poceli da propadaju haha

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.