256
Uz rame rok legendama: Taylor Swift pevala sa The Rolling Stonesima!

Uz rame rok legendama: Taylor Swift pevala sa The Rolling Stonesima!

256
SHARE

BL5c8CsCMAAwhxd.jpg large

Taylor Swift je u svojoj karijeri već doživela niz nezaboravnih iskustava, ali malo toga može da se poredi s njenim nastupom na koncertu The Rolling Stonesa!

BL5pfxECMAEGIEH

Taylor je bila neočekivana gošća na nastupu rokera u Čikagu, gde je zajedno sa Mickom Jaggerom otpevala pesmu “Tears Go By”. Presrećna Taylor kasnije je postavila svoju crno-belu fotku sa legendarnim pevačem uz komentar: “Ovo stavljam pod ‘prijatelji zauvek'”. Kasnije smo mogli da vidimo još jednu fotku, na kojoj Mick drži Taylorinu ruku, a u potpisu je stajalo: “Ovo stavljam pod ‘ni u mojim najluđim snovima’. Hvala Stonesima što ste me pozvali da pevam s vama”. Apsolutno si zaslužila ovo Tay!

IZVOR: Life Content

12 KOMENTARA

  1. Prelijepa je i prezgodna.Haljina je prekul a ona je gradjena ekstra.I neko se usudjuje reci da ona juri slavne momke kako bi bila popularna??? Postigla je ono sto pola holivuda nece nikada!

  2. Jao, ovo vest me je obradovala mnogo prekjuče kada je Mick Jagger na svom twitter profilu objavio ovu vest (tj. da Taylor nastupa sa njima u Čikagu). Nema sumnje da Tay ovo nije zaslužila, najbolja je! :) ♥ 

  3. Mnogo sam se obradovala za nju i osjecam neki poseban ponos. Tako je uspjesna a ipak tako prizemna. Naprosto mi dodje muka kad neko kaze da ne zasluzuje ono sto ima ili da ona nekog juri kad je Taylor hvaljena od ljudi poput Steven Tylera, i naravno, ovo sto je nastupala sa Rolling Stonesima je fanatasticno, svi hejteri mogu samo da zacepe i da joj skinu kapu ;)

    Bravo Taylor <3

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.