363
Uz rame 1Dju, Biebsu…2NE1 i Big Bang održali najbolje koncerte ove godine!

Uz rame 1Dju, Biebsu…2NE1 i Big Bang održali najbolje koncerte ove godine!

363
SHARE

null

2012. bila je godina K-pop revolucije, ne samo zbog fenomenalnog uspeha koji je postigao Psy, već i usled nezaboravnih koncerata.

null

Ugledni New York Times, druge najčitanije dnevne novine u Americi, vrlo pohvalno su pisale o K-pop koncertima u ovom gradu, koje stavljaju rame uz rame spektaklima u režiji One Directiona ili Justina Biebera. “K-pop dobio je mnogo pažnje ove godine. Grupa 2NE1 nastupila je 17. avgusta a Big Bang 8. novembra u Nju Džersiju a oba puta sve je bilo ispunjeno do poslednjeg mesta”, stoji u članku novinara Jona Parelesa. “Kod koncerata ne radi se samo o pesmama. Radi se o revoluciji muzike, živih nastupa, spektakla i društvene zajednice koja nastaje za tako kratko vreme tokom koncerta.” Da li su Big Bang i 2NE1 prvi na spisku K-pop izvođača koje bih hteo/htela da vidiš?

IZVOR: Life Content
FOTO: SIPA

15 KOMENTARA

  1. prvi su B.A.P na mom spisku ^^ ali naravno,zelela bih i njih da vidim ^_^ bas mi je drago sto je Kpop bio uspesan ove godine.. <3 KPOP FAJTING! <3333

  2. @marijak-pop bilo bi lepo da ih dovedu u Srbiju, ali realno to mnogo kosta, a verovatno ne bi bilo dovoljno publike, Sto je jako tuzno, ali to je realnost.

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.