Start Stars Hot News! Uvek na vrhu: “One Direction: This Is Us” najgledaniji film u SAD

Uvek na vrhu: “One Direction: This Is Us” najgledaniji film u SAD

SHARE

one direction

Dokumentarac grupe One Direction “This Is Us” posle samo nedelju dana prikazivanja nezaustavljivo ide ka samom vrhu liste najgledanijih filmova u SAD, pokazuju preliminarni podaci.

Film režisera Morgana Spurlocka o životima Harryja Stylesa, Zayna Malika, Liama Paynea, Nialla Horana i Louisa Tomlinsona zaradio je neverovatnih 2,7 miliona dolara samo prvog dana prikazivanja, a procenjuje se da će tokom predstojećeg vikenda inkasirati još dodatnih 20 miliona, čime bi zauzeo prvo mesto na američkom box officu.
Momci iz benda na taj način nadmašiće Katy Perry i njen prošlogodišnji koncertni dokumentarac “Part Of Me”, koji je zaradio samo 7,2 miliona, ali i dalje će zaostajati za uspehom koji su postigli, na primer Miley Cyrus i njen film “Hannah Montana: Best Of Both Worlds” iz 2008. godine (31 milion dolara) i “Never Say Never” Justina Biebera iz 2011. (29,5 miliona).
Trenutno filmu najveću prepreku predstavlja film “The Butler”, koji se prikazuje već treću nedelju.
U međuvremenu, brojni filmski kritičari loše su ocenili film, ističući da prikazane scene nisu ispunile očekivanja, ali je momcima mnogo važnije mišljenje njihovih fanova, koji su oduševljeni onim što su videli, ali i njihovih najbližih. Tako je Zaynova mama Patricija juče na Twitteru objavila da je plakala dok je gledala film.

Izvor: Life Content

OSTAVI KOMENTAR