283
Uspeo da joj odoli: Harry Styles odbio stariju TV voditeljku

Uspeo da joj odoli: Harry Styles odbio stariju TV voditeljku

283
SHARE

Harryjeva velika slabost jesu starije žene, ali ipak nije odgovorio na flertovanje TV voditeljke i modela Sophie Anderton.

null

Kako prenosi The Sun, Harry je bio sa svojim prijateljima iz benda u trenutku kad mu je prišla 35-godišnja Sophie. “Čim je Harry došao spazila ga je i krenula u njegovom pravcu. On je rekao ‘Zdravo’, izgleda da nije ni znao ko je ona”, prenosi jedan izvor naglasivši da ga je voditeljka celo veče sledila u jednom londonskom noćnom klubu.

“Gde god da je krenuo, ona ga je sledila. Ako bi otišao na jedan kraj kluba, ona bi pošla za njim. Na kraju je dobila znak da ga ne interesuje i sela je za obližnji sto. Bilo je neprijatno to gledati.”

30 KOMENTARA

  1. O Boze,nije ni cudo sto ju je odbio,vidite na sta lici!!….
    jeste on slab na starije zene,ali nije sada toliko retardiran,da mu se svidi ova rugoba;) 

  2. OK…….Ovde ne mogu da krivim njega…..on voli starije zene,sto je meni glupo,ali ajde,svako ima svoj ukus……ali pravo pitanje je sta se desava sa tim zenama kada se zacopaju u klinca koji moze sin da im bude…….

  3. BRAVO Herry… Ova mi na gaduru lici a ne na zenu… Ok…zna se da voli starije zene,devojka al ova je prestara za njega tako da hvala bogu Harry je pametan pa ju je zato odbio… :D

    Pozzz Direcionerima i naravno pozdravljam sve iz benda One Direction… :***

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.