211
Uskoro zvanična potvrda: One Direction će pevati na zatvaranju Olimpijade!

Uskoro zvanična potvrda: One Direction će pevati na zatvaranju Olimpijade!

211
SHARE

Iako zvaničan spisak izvođača još nije saopšten, britanski mediji prenose kako je će One Direction sigurno biti među njima.

null

Ceremonija zatvaranja zakazana je za 12. avgust a britanski The Daily Mirror stupio je u kontakt sa predstavnikom benda, koji još uvek ne želi da potvrdi njihovo učešće. Ipak, jasno je da će 1D nastupiti u tandemu sa Edom Sheeranom.

null

Ed je govorio o svom angažmanu za MTV News, ali nije želeo mnogo da otkriva. “Rečeno mi je da ne kažem ništa o tome, a sutra je već sve bilo u novinama. Bilo je to čudno. Pojavile su se glasine da ću nastupati na zatvaranju Olimpijade. Možda su one tačne a možda i ne”, ostao je zagonetan.

30 KOMENTARA

  1. @Lady Arwen svi imaju svoj ukus… ;) Ako nisi directioner nema veze ali zato nije fer sto vredjas druge a pogotovo 1D…A da………i………NISUUUUUU PEDERIIIII……
    Pederi su samo kada se vole muskarci a ne oni koji su talentovani i zato sto imaju BIBERASTU ili drugaciju frizuru….

    ————————————————————————————————————
    ONE DIRECTION FOREVER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! <3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3

    • izvini, ali nisam stekla utisak da vredjam..uostalom sta mislis kako se ja osecam kad neko do vas 1D  fanova izjavi da npr black veil brides izgledaju kao da su izasli iz pakla ili da je marilyn manson menatalno poremecen..?? to ti nije palo na pamet zar ne..?? Ja ne vidim da sam rekla ista lose..i sigurno nisam rekla da su pederi..jer to ni ne mislim..samo su prosto isti kao i svi drugi.. 

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.