Start Stars Hot News! Uskoro veridba Johna Mayera i Katy Perry?

Uskoro veridba Johna Mayera i Katy Perry?

SHARE

null

Čini se kako je Katy Perry uspela da primiri muzičara koji je izlazio sa nebrojeno slavnih devojaka, pa je on navodno viđen kako bira verenički prsten za nju.

Par je u vezi nekih pola godine a John je sad uveren da je pronašao pravu devojku za sebe, prenosi magazin Heat. “John je ozbiljan u vezi Katy, to je sigurno. Nikad nije ni zamišljao da će se skrasiti s nekim, ali je zaluđen njome”, tvrdi jedan reporter. “Imaju isti smisao za humor, vole istu muziku i vole zajednička putovanja. Naravno, uz to ona je prelepa. Iako John ima reputaciju ženskaroša, svi njihovi prijatelji odobravaju ovu vezu jer je on toliko posvećen. Gledao je prstenje pre Božića i raspitivao se o tome da se jedan posebno napravi.”

null

Jedini problem jeste u tome što Katy uglavnom živi u Los Anđelesu dok je John u Njujorku. “On voli Njujork ali Katy želi da bude bazirana u Los Anđelesu sve vreme iako joj se sviđa što u Njujorku može da prođe neopaženo. John je čini srećnom – ne može da veruje da se tako dobro slažu i definitivno se ne brine da li joj je posvećen.”

IZVOR: Life Content
FOTO: FAME

OSTAVI KOMENTAR