1435
Uskoro ćete moći da mirišete kao Rihanna

Uskoro ćete moći da mirišete kao Rihanna

1435
SHARE

Pop zvezda Rihanna odlučila je da proširi svoje poslovno carstvo i svim svojim obožavaocima omogući da mirišu poput nje. Rihannin parfem će se zvati “Reb’l Fleur”, a za ime je zaslužna njena baka.

“Moja baka me je na Barbadosu zvala `Rebel Flower` (buntovni, divlji cvet). Tokom godina sam isprobala brojne mirise kako bih pronašla neki koji mi zaista odgovara. Htela sam neki koji će da govori `Rihanna je bila ovde`, miris koji ostavlja seksi sećanja”, kazala je Rihanna za časopis People i dodala kako će se njen parfem po ceni od 49 američkih dolara u prodaji naći u februaru ove godine.

Iako spremno govori o novim poslovnim potezima, Rihanna i dalje ne progovara o svom nedavnom raskidu s Mattom Kempom. Neimenovani izvori bliski pevačici tvrde kako je ona spremna da krene dalje: “Nikad nije imala problem s pronalaskom dečka, a sad ponovo ima priliku za flert s mnogima”.

13 KOMENTARA

  1. Mnogo je lepa i jedva cekam novi parfem !!!!!volim Rihannu i naravno da bi zelela da imam njem parfem!!!! ali bi i volela da i Beyonce napravi parfem!!!!!!

  2. prELePAaAaAaAaAAAaAaAaAaAaAaAAaAaAaAaaAaAaAa!!!!!!!!!!!!!!!
    obozavam je!!!!!!♥♥♥

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.