203
Usher planirao duet s Amy Winehouse

Usher planirao duet s Amy Winehouse

203
SHARE

Govoreći za MTV News, pevač je otkrio kako je pričao sa njenim saradnikom Samaamom Remijem u vezi nekog budućeg zajedničkog projekta.

null

“Sreli smo se i pričali o tome, a onda sam je ugledao”, otkriva Usher. “Imali smo nekoliko razgovora, ali nikad nismo uspeli da postignemo sporazum…voleo bih to. Mogao je to biti jedan od najboljih dueta ikad. Takav glas pojavljuju se samo jednom u životu.”

FOTO: SIPA

13 KOMENTARA

  1. @RIHANNAFAN.nemam nece liciti ni na sta,jer pesme nece ni biti,jer je Amy Winehouse nazalost preminula pre nisam sad sigurna da li 1 ili 1 i po dana..tako da kao sto rece @aLma sta je planirao,planirao je..a ona stvarno jeste dobro pevala.. ;)

  2. Hahaha ma nista..ne moras ti meni ni zbog cega da se izvinjavas ;) videla sam da si se verovatno zbunila,pa sam samo htela da ti pojasnim.. ;) realno brate..zasto bi nas proslost zanimala..to je planirao,ali toga nece biti..bolje da pisete o nekim projektima u buducnosti,ako vec pisete..a i mogli biste malo nesto o Enriqueu da napisete :P dugo niste..a ne bi bilo lose..ili da bar date u sledecem broju neki njegov poster ako nije problem :)

  3. Aaaaaa -.- mislila sam godinu/godinu i po dana..da se ovo 1 procita kao godina.. :P pa ko shvati shvatio je..u svakom slucaju jasan je smisao :P ;)

  4. Tako mi je žao zbog njih!To je sigurno mogao da bude jedan od najboljih dueta svih vremena!Jer su obadvoje veoma dražesni i talentaovani! R.I.P. Amy!!!

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.