Start Stars Hot News! Usamljeni Robert Pattinson: Zbog glume sam ostao bez svih prijatelja

Usamljeni Robert Pattinson: Zbog glume sam ostao bez svih prijatelja

SHARE

Otkada je prihvatio ulogu u “Sumraku”, društveni život Roberta Pattinsona više ne postoji. Naime, kako priznaje popularni glumac, zbog snimanja i putovanja nema vremena za svoje stare prijatelje već se samo s nekolicinom njih čuje putem interneta. Također, zbog slave koju je stekao u vrlo kratkom vremenu, Pattinson priznaje da je postao paranoičan i nikome ne veruje.

“Jako je frustrirajuće to što poslednje tri godine živim po raznim hotelima. Jednom prilikom sam zamalo kupio i prodao kuću u Hollywoodu, ali na sreću sam shvatio da je preskupa i da uopšte ne znam hoću li snimati tamo za godinu dana” priznaje glumac koji je shvatio da mu je uništen društveni život tek kad se vratio u London i video da ni sa jednim prijateljem nije progovorio preko više od godinu dana.

“Postao sam paranoičan i ne mogu se opustiti u nekom društvu. Kada mi se neko želi približiti osećam odbojnost i gađenje. Dođe mi da vrištim, a kasnije razmišljam o tome zašto mi je ta osoba uopšte htela prići”, rekao je Robert.

OSTAVI KOMENTAR