127
Uredba koja će uzdrmati K-pop: Spotovi će se pregledati pre objavljivanja

Uredba koja će uzdrmati K-pop: Spotovi će se pregledati pre objavljivanja

127
SHARE

Korea Media Rating Board objavio je da će od sad vršiti strogu kontrolu svih spotova, što je do sad rađeno samo delimično.

SOUTH KOREA: SBS TV K-COLLECTION EVENT

Naime, ako je u prošlosti utvrđeno da je spot previše eksplicitan onda on ne bi bio prikazivan na televiziji, ali je zato i dalje mogao da se objavi na YouTubeu. Ipak, od 18. avgusta sve će se promeniti. Svi spotovi dobijaće oznaku koja će upućivati na to kojoj publici su oni namenjeni. To će zadavati glavobolju pre svega korisnicima u Južnoj Koreji koji će biti primorani da ukucavaju svoj lični identifikacioni broj kako bi pogledali deo spotova, a to će se opet donekle odraziti na njihovu gledanost.

FOTO: SIPA

13 KOMENTARA

 1. Oni u Koreji banuju spotove zbog najmanjih gluposti. Donekle i postujem to, jer se brinu za mlade i sve, ali ipak mislim da postoje neke grupe koje banuju cisto zato sto im se moze, kao npr. Block B. Nekad su prestrogi.

 2. Danas ste bas preterali sa K-popom!!!! Meni su oni super,ali stvarno preterujete sa njima danas.Ajde pisite vise o Big Banu,njih najvise volim iz K-popa! ;) ,K-pop fans ne svatajte to kao uvredu,jer su stvarno malo preterali o njima danas! :D !!! Volim K-pop,ali stvarno je malo preterano! :D
  Ovob banovanje mi je totalna glupost,Korejanci imaju super bendove!! :)

 3. Ah ti korejanci… utuvili su sebi u glavu da su najpametniji i da su mnogo osetljivi.. dobicu glavobolju xP prvo samo crnci dobiajju nagrade a sad žutaći nešto zabranjuju xD
  P.S N0H8 K-pop fans :D

 4. Kako preteruju, kad ni ne pišu tako puno o njima?! Mogli bi malo više da pišu o njima, ali ipak pišu ono najvažnije valjda (ne pišu o svim grupama, ali ok). A i bilo bi lepo da objave i neki specijal o K-popu (u budućnosti) :)

 5. izem ti njihov mogef ili kako se vec zove pa da l su oni normalni…e kad bi oni culi nase pesme (ili karleusin plagijat lucifera) pa oni bi se slogirali…

  e al nmg da verujem da neko u srbiji slusa kpop i cak da pisu o njemu…omg mslila sam da sam jedina…uglavnom sam prestala da slusam amerijance, msm osim nekoliko izabranih, a obozavam kpop…i kad pogledate sa strane korejci mnogo vise ulazu u sve to msm sa svim tim kompanijama i traineeima hahahah kpop ftw

 6. Govnari jedni…u Juznoj Koreji se prave kao da su liberalni i da su moderna zemlja,a uopste nisu bolji od Severne Koreje…..uskracuju ljudima pravo na zabavu,na licni ukus i jos mnogo toga….brate ako neko hoce da gleda spot,trebalo bi da moze da ga gleda…a ako neko hoce da snimi spot,treba da ga snimi bas onako kako hoce…..

  F U Korejo!!!

 7. @Echelon Queen

  Kako ljude mozes da nazivas ”crncima” i ”zutacima”???

  Ovo kazem ali najsikrenije i ne povlacim rec…takve kao ti bih ubio bez razmisljanja i ne bi mi bilo nimalo zao…..zbog takvih kao ti ovaj svet i propada…..-.-”

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.