131
Uradi nešto!

Uradi nešto!

131
SHARE

Osećaj zadovoljstva koji svako od nas ima kada uradi nešto konkretno i korisno je nemerljiv. Još smo zadovoljniji kada uradimo to „nešto“ za nekog drugog, nama bližnjeg, a sada se građanima pružila nesvakidašnja prilika da doprinesu svom širem okruženju.

null

Uradi nešto! je poruka koju je kompanija Telekom Srbija proteklih meseci upućivala pojedincima, udruženjima i institucijama kako bi preuzeli inicijativu i svojom idejom doprineli široj zajednici. Kao dobar glas, poziv se proširio po celoj zemlji, pa su prijave projekata na uradinesto.rs došle iz čak 45 gradova i opština u Srbiji. Građani su prepoznali napore pojedinaca kao važne i svojim glasovima podržali devet inicijativa koje će u narednom periodu nesebično doprineti boljitku zajednice.

null

Građani su kao prioritet prepoznali sterilizaciju pasa u Zaječaru, pokretanje umetničke galerije, otvaranje edukativnog centra u Zrenjaninu, postavljanje klupa u okviru jedne beogradske škole, podršku neafirmisanim bendovima, nabavku interaktivnih tabli za školu iz Futoga, obnovu košarkaškog terena u Smederevu, čišćenje sela Jarak i pomoć u realizaciji omladinske emisija u Bačkom Petrovcu. Za realizaciju ovih projekata, Telekom Srbija je izdvojio ukupno 4 miliona dinara.

3 KOMENTARA

 1. Ko ima Twitter nek me prati…

  *Samo treba da me prati*
  *Da mi lajkuje statuse ako mu/joj se svidja*

  *___* Moja zelja je da me One direction prate *___*

  *Bice mi drago ako mi pomognete tako sto cete me pratiti*
  *To je za vas samo sekund,dva al meni mngogo znaci*

  *** link to twitter.com ***

                                                                                                ***** Hvala Unapred *****

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.